Chào mừng bạn đến với Trang thông tin điện tử của Hội Hữu nghị Việt Nam - Rumani * Bine ati venit la Website al Asociatiei de Prietenie Vietnam - România * Welcome to Website of Friendship Association Vietnam - Romania

THƯ CỦA ÔNG ANDRESCU MIHAI - CHỦ TỊCH HỘI HỮU NGHỊ BÔNG SEN RUMANI - VIỆT NAM GỬI HỘI NHÂN DỊP GẶP MẶT 2020

  01/12/2020

Mare sărbătoare “Aniversarea de 102 ani a zilei Naționale a ROMÂNIEI”

(Rog pe Domnul secretar general al Asociatie de prietenie VIET NAM -ROMÂNIA , de acolo de la înaltă tribuna sa va citească in numele meu acest document).

Asociatia de înfrățire “LOTUS” dintre ROMÂNIA și REPUBLICA SOCIALISTA VIET NAM prin Pesedinte Dr. Ing.Ec. Mihai Condescu și membrii săi, cu ocazia Aniversării de 102 ani a zilei Naționale a ROMNIEI, doreste fraților din Asociatia de prietenie VIET NAM-  ROMANIA multă sănătate bucurii succes și prosperitate in toate activitățile pe care le desfășurați zi de zi.

 A trecut un an de când aceasta mare sărbătoare a țării mele (101 ani ) am sărbătorit-o alături de voi iubiți frați și de înalte oficialități din VIET NAM și  ai Ambasadei ROMÂNIEI din HANOI . Aceste momente frumoase au rămas vii in inima mea și va spun cu emoții “cele mai frumoase momente trăite din viața mea”.

 Am dorit ca și in acest an sa fiu prezent langa inimile dumneavostra calde și primitoare, dar pandemia acestui virus Covid-19 m-a împiedicat    sa ma deplasez in VIET NAM.

 Va doresc sa sărbătoriți in pace , cu sănătate  și fericire aceasta mare sărbătoare pe care dumneavoastră o prețuiți cu atâta bucurie sufleteasca.

 Trăiască prietenia dintre ROMÂNIA și REPUBLICA SOCIALISTA VIET NAM

Trăiască prietenia dintre POORUL ROMAN și POPORUL VIETNAMEZ .

Cu mult respect și bucurie sufleteasca,

Va iubesc fratii mei!

TIMISOARA,
ROMÂNIA. 25 nov 2020

PREȘEDINTE

Asociatia de înfrățire “LOTUS” dintre ROMÂNIA și REPUBLICA SOCIALISTA VIET NAM

Dr.Ing.Ec. Mihai Condescu


 


 

Tin tức mới

Danh sách Tag
Lượt truy cập
  • 7
  • 10730
  • 19,719,104