Chào mừng bạn đến với Trang thông tin điện tử của Hội Hữu nghị Việt Nam - Rumani * Bine ati venit la Website al Asociatiei de Prietenie Vietnam - România * Welcome to Website of Friendship Association Vietnam - Romania

THƯ CỦA ĐẠI SỨ RUMANI - CRISTINA ROMILA GỬI HỘI

  25/06/2021

Domnule Presedinte,

Stimati prieteni si membri ai Asociatiei de prietenie Vietnam Romania,

Dupa cum cunoasteti, azi este o zi speciala in Romania. Sarbatorim Ziua Internationala a Iei/La Blouse Roumaine si Sinzienele (24 Iunie). 

Mi-ar fi facut o reala placere sa va invit la o intalnire cu aceasta ocazie, insa, din pacate, restrictiile pandemice nu ne permit acest lucru.

Doresc insa sa impartasesc virtual bucuria acestei sarbatori cu Dumneavoastra, prieteni dragi, care aveti un rol important si neasemuit in promovarea relatiilor dintre tarile noastre.

Prin urmare, imi face o deosebita placere si onoare sa va trimit un scurt documentar, pregatit de Ambasada noastra, in care am incercat sa suprindem cat mai bine semnificatia celor doua sarbatori importante. Il puteti gasi atasat la acest email. Documentarul este in limba engleza si a fost trimis la misiunile diplomatice de la Hanoi. 

De asemenea, artisti din Romania au pregatit un film special pentru aceasta ocazie. Filmul a fost pus la dispozitia Ministerului Afacerilor Externe din Romania de catre Centrul de Arta si Traditie al Primariei Bucuresti. Link-ul catre film il puteti gasi aici:

https://we.tl/t-Nm2gqydwvO 

Profit de ocazie pentru a va felicita cu ocazia Zilei Drapelului Romaniei, sarbatorita la 26 iunie. Sunt atat de mandra si de onorata ca reprezint Romania in R.S. Vietnam, tara prietena cu care avem relatii traditionale si o istorie bilaterala bogata si importanta. 

Va salut cu mult drag si astept sa ne revedem intr-o atmosfera festiva, 

Ambasador Cristina Romila

 

 

 

 

 

 

Tin tức mới

Danh sách Tag
Lượt truy cập
  • 7
  • 12129
  • 20,549,910